برگزاری آخرین جلسه هیات تحریریه در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۳ |
آخرین جلسه هیات تحریریه مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی در سال 1396 با حضور دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده، سرکار خانم دکتر ناصری معاون پژوهشی دانشکده، سردبیرمجله دکتر کورش هلاکوئی نائینی، مدیر مسئول دکتر مهدی ناطق پور، اعضای محترم هیات تحریریه، مدعوین و همکاران مجله در روز سه شنبه 22 اسفند در محل دانشکده بهداشت برگزار شد. درا ین جلسه دکتر اکبری ساری، تلاش بی وقفه اعضای محترم هیات تحریریه را دربه ثمر رسیدن اهداف فصلنامه ارزشمند دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی، که بدون شک قدمی است بزرگ در راه ارتقای هرچه بیشتر سطح سلامت جامعه و موجبات خشنودی حق تعالی، ارج نهادند و موفقیت روز افزون اعضای محترم و حاضرین را از خداوند بزرگ خواستارشدند. شایان ذکر است فصلنامه دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی در سال ۱۳۸۱تاسیس شده است و از آن زمان تاکنون، بطور منظم توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران به زبان فارسی و چکیده انگلیسی منتشر شده است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 567 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Journal of School of Public Health and Institute of Public Health Research

Designed & Developed by : Yektaweb